Utólag felszerelhető terminálok

Mindig a jó választás.

Utólag felszerelhető terminálok

Mindig a jó választás.

CLAAS terminálok

Mindig a jó választás.

A COPILOT terminált, mivel a koncepciója a tiszta kormányzás, csak a GPS COPILOT-hoz lehet használni. Ezzel szemben az S7 és S10 terminálok mind a kézi kormányzási rendszerhez, a GPS COPLIOT-hoz, mind a két automatikus kormányzási rendszerhez, a GPS PILOT FLEX-hez és a GPS PILOT-hoz is használható.

S10 terminál

Az S10 kezelőegység a funkciók széles skáláját kínálja, amely tovább emeli a vezetőfülke kényelmét is, pl. GPS kormányzás, kamerakijelzés. Az S10 teljesen ISOBUS-kompatibilis. Az ISO UT a munkaeszköz vezérlését szolgálja, az ISO TC-BAS és az ISO TC-GEO a megbízások kezelésében segít, és az ISO SC a szakaszolásért (Section Control) felelős.

S7 terminál

Az S7 alapterminállal a legújabb technikai szinten áll, ha a terminálját kizárólag a párhuzamos vezetés-kisegítő kezelésére vagy az automatikus kormányzásra  használja. Egy nagyfelbontású 7"-érintőgépernyővel felszerelve, az S7-ben minden funkció megtalálható, amellyel az elődje, az S3 is rendelkezett.

A felszereléshez tartozik egy referenciavonal menedzsment és az adatmenedzsment, egy USB-csatlakozó, ugyanígy a gyorsabb adatcseréhez AGROCOM NET és AGROCOM MAP szoftver-csomagokkal.

Az S7 az EGNOS korrekciós jellel az alapfelszerelés része, de optimálisan az OMNISTAR, a BASELINE HD vagy az RTK is rendelkezésére áll. A GLONASS-műhold be van kapcsolva. A korrekciós jelek váltakozásánál egy antenna beépítése már nem szükséges, mert az S7-be egy 2 frekvenciás vevő van beépítve gyárilag a különböző jelekhez.

EASY on board alkalmazás

Az új EASY on board alkalmazással minden ISOBUS-kompatibilis munkaeszköz egy táblagép segítségével (iPad 4) vezérelhető. Ezen kívül mint minden ISOBUS kezelőegységben az F funkciógombok is használhatók. A kezelés a táblagéppel nemcsak kényelmes, hanem megbízható is. Az USB-csatlakozás garantálja a táblagép gyors és biztonságos áramellátását hosszú munkanapokon. A táblagéppel való kezelés során a vezetőfülke átláthatósága is jelentősen javul.

Töltse le iOS-re

COMMUNICATOR

A COMMUNICATOR kezelőegység színes kijelzője 5,7"-os. Megfelel az ISO-Univerzál Terminál normának, így az ISOBUS kompatibilis eszközök a COMMUNICATOR segítségével kényelmesen vezérelhetők. Természetesen az F-gombokat is lehet használni.