Nadogradnja, terminali

Uvijek pravi izbor.

Nadogradnja, terminali

Uvijek pravi izbor.

Terminali tvrtke CLAAS.

Uvijek pravi izbor.

Terminal COPILOT se uslijed svoje koncepcije kao čiste pomoći pri upravljanju može koristiti samo za GPS COPILOT. Za razliku od toga, dva terminala S7 i S10 se mogu koristiti i kao pomoć pri upravljanju za ručno upravljanje u GPS COPILOT-u i za dva različita automatska upravljačka sustava GPS PILOT FLEX i GPS PILOT.

Terminal S10.

Terminal S10 pruža široki opseg funkcija koji povećava udobnost u kabini, npr. GPS upravljanje i prikaz kamere. Terminal S10 je sada u potpunosti kompatibilan i s ISOBUS-om. ISO UT služi za rukovanje s priključnim uređajem, ISO TC-BAS i ISO TC-GEO preuzimaju upravljanje nalogom, a ISO SC je nadležan za kontrolu sekcija (Section Control).

Terminal S7.

S osnovnim terminalom S7 ste na najnovijem tehničkom nivou, ako svoj terminal želite koristiti isključivo za rukovanje usporedne pomoći pri vožnji, ili automatsko upravljanje. Opremljen dodirnim zaslonom 7" visoke rezolucije S7 ispunjava sve funkcije koje pokriva i terminal prethodnik S3.

Oprema osim toga uključuje upravljanje referentnom linijom i USB sučelje za upravljanje podacima, kao i za brzu razmjenu podataka sa softverskim paketima AGROCOM NET i AGROCOM MAP.

U osnovnoj verziji S7 radi sa korekturnim signalom EGNOS, ali opcionalno možete koristiti i signale OMNISTAR, BASELINE HD ili RTK. GLONASS sateliti se također mogu otključati. Pri promjeni korekturnog signala, pretvorba antene više nije potrebna jer je u S7 tvornički integriran 2-frekvencijski prijemnik za različite signale.

EASY on board App.

S aplikacijom EASY on board mogu se svi s ISOBUS-om kompatibilni priključni uređaji upravljati pomoću tableta (iPad 4). Dodatno se za još više udobnosti tipke F (pomoćne tipke) mogu zaposjesti kao u svakom drugom ISOBUS-terminalu. Rukovanje s tabletom ne samo da je udobno, nego je i pouzdano. Pripremljeno USB sučelje garantira brzu i sigurnu opskrbu tableta strujom za dugotrajni rad. Kod rukovanja pomoću tableta raste preglednost u kabini.

Preuzimanje iOS

COMMUNICATOR.

Terminal COMMUNICATOR ima zaslon u boji veličine 5,7". Odgovara standardu ISO-UT, tako da se uređaji kompatibilni s ISOBUS-om mogu udobno upravljati preko COMMUNICATOR-a. Naravno, zauzeti se mogu i tipke F (pomoćne tipke).